Δεν «καίγονται» για Γουέμπλει οι Γερμανοί

Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν αγοράσει οι Γερμανοί οπαδοί για τον φιλικό αγώνα που θα γίνει στο Γουέμπλει την Τρίτη κόντρα στην παραδοσιακή αντίπαλο τους, Αγγλία. 



Δεν «καίγονται» για Γουέμπλει οι Γερμανοί

Πριν από σχεδόν έξι μήνες το Γουέμπλει έζησε την αποθέωση του γερμανικού ποδοσφαίρου με την Μπάγερν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ να διεκδικούν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως οι Γερμανοί οπαδοί δεν φαίνεται να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον τα ταξιδέψουν και πάλι στο Λονδίνο για να στηρίξουν την εθνική τους ομάδα αυτή τη φορά.

Λιγότερα από 1000 εισιτήρια έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής και αριθμός αυτός απέχει αρκετά από εκείνο των Πολωνών που άγγιξαν τους 20,000 στο πρόσφατο προκριματικό παιχνίδι με τα «λιοντάρια», ή τους φίλους που είχαν στο πλευρό τους η Σκωτία και η Ιρλανδία στα φιλικά που έγιναν στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων της αγγλικής ομοσπονδίας.

Η …αποχή των Γερμανών δίνει ωστόσο την ευκαιρία στους Άγγλους να κατακλύσουν τις εξέδρες του Γουέμπλει στο τελευταίο ματς της χρονιάς καθώς υπολογίζεται πως 80,000 φίλαθλοι θα βρεθούν στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Λιγότερος πάντως υπολογίζεται πως θα είναι ο κόσμος στο αυριανό παιχνίδι με τη Χιλή όπου αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 60,000.   Η προσέλευση αυτή εκτιμάται πως θα είναι η μικρότερη τη φετινή χρονιά για την ομάδα του Ρόι Χότζον.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα οκτώ εντός έδρας ματς της Αγγλίας υπολογίζουν πως θα τα έχουν παρακολουθήσει από κοντά περίπου 620.000 φίλαθλοι.