Ένεσεις για να προλάβει ο Τζέραρντ

Σε θεραπεία με παυσίπονες ενέσεις υποβάλλεται από το ιατρικό τιμ της εθνικής Αγγλίας ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Στίβεν Τζέραρντ, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στην εθνική Γερμανίας την προσεχή Τρίτη.



Ένεσεις για να προλάβει  ο Τζέραρντ

Ο έμπειρος μέσος είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα στο ισχίο στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ, το οποίο δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή, Ρόι Χότζον, τουλάχιστον για το πρώτο από τα δύο φιλικά των «τριών λιονταριών» με αντίπαλο τη Χιλή.

Αν και η συμμετοχή του στο ματς με την Γερμανία κρινόταν μέχρι πρότινος αμφίβολη, ο Τζέραρντ δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ραντεβού της Τρίτης κόντρα στα «πάντσερ».

Στον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας χορηγήθηκε ένεση, η οποία θα τον ανακουφίσει προσωρινά από τις ενοχλήσεις στο ισχίο και θα του επιτρέψει να αγωνιστεί, κάτι που γνωστοποίησε και ο Χότζον με δηλώσεις του: «Ο Τζέραρντ χάνει το ματς με τη Χιλή, αλλά έκανε ένεση και ελπίζω πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Γερμανία».