Το σκέφτεται για Τέρι η Γαλατασαράι!

Την προοπτική απόκτησης του αρχηγού της Τσέλσι, Τζον Τέρι, τον ερχόμενο Γενάρη, εξετάζει ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με το διοικητικό συμβούλιο των Τούρκων να μην έχει εγκρίνει μέχρι στιγμής τη μεταγραφή του παίκτη.



Το σκέφτεται για Τέρι η Γαλατασαράι!

Στη λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να κινηθεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φαίνεται να βρίσκεται το όνομα του Τζον Τέρι.

Το συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ο Ιταλός προπονητής θέλει να ενισχύσει τόσο την αμυντική, όσο και την μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Ο Τέρι, μετά την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε», έχει επιστρέψει με τη σειρά του στο αρχικό σχήμα του συλλόγου, ωστόσο η πολιτική της Τσέλσι να προσφέρει μονοετή συμβόλαια σε παίκτες που έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας του, περιορίζει κάπως την κατάσταση.

Η Γαλατασαράι είναι ικανή να προσφέρει στον 32χρονο άσο ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον πρώην συμπαίκτη του στους Λονδρέζους, Ντιντιέ Ντρογκμπά και μία εξασφαλισμένη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το γεγονός ότι ο Τέρι βρίσκεται 15 χρόνια στην Τσέλσι, ίσως κάνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του σχεδόν αδύνατο, ωστόσο θα ασκήσει μία μικρή πίεση στους ανθρώπους των «μπλε» για να ξεκινήσουν γρηγορότερα οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.