Θα… κοιμάται πιο ήσυχα ο Χιούτον

Η νίκη της Νόριτς επί της Γουέστ Χαμ απάλλαξε, έστω προσωρινά, τον Κρις Χιούτον από την μεγάλη πίεση και το άγχος που υπήρχε καθώς η ομάδα του πηγαίνει στην διακοπή του πρωταθλήματος με καλύτερη συγκομιδή.



Θα… κοιμάται πιο ήσυχα ο Χιούτον
Τα «καναρίνια» μετά την ήττα με 7-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση ενώ ο τεχνικός της ομάδας, έβλεπε τα «σύννεφα» από πάνω του να αυξάνονται.
 
«Προφανώς και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αυτήν την κατάσταση, ειδικά από την στιγμή που τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά. Ο κόσμος ασχολείται συνέχεια με αυτό και έτσι είσαι αναγκασμένος να κοιμάσαι και να ξυπνάς σκεπτόμενος την βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας σου. Αλλά έτσι είναι αυτή η δουλειά για όλους», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Νόριτς και πρόσθεσε:
 
«Αν θέλετε να μιλήσουμε για πίεση, δείτε γύρω. Για τις μεγάλες ομάδες υπάρχει τεράστια πίεση επειδή δεν έχουν μπει ακόμα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Είμαι στον χώρο καιρό και μπορώ να καταλάβω πως έχει η κατάσταση και πως λειτουργεί ο Τύπος. Προφανώς λοιπόν και οι ήττες δεν βοηθούν αλλά βρίσκομαι σε ένα υπέροχο σύλλογο και η νίκη που πήραμε ήταν για τους οπαδούς αλλά και την διοίκηση κάτι που χρειάζονταν».
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Νόριτς είναι στις 23 Νοεμβρίου, το ματς με την Νιούκαστλ και ο Χιούτον είπε σχετικά: «Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και προσπαθούμε συνεχώς αλλά πρέπει να καταλάβει κανείς ότι θα υπάρχουν και κακές μέρες και πρέπει να μάθουμε να τις δεχόμαστε».