Ετοιμάζεται να γίνει Σερ ο Μπέκαμ

Ο τίτλος του Σερ φημολογείται πως θα απονεμηθεί στον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο πλαίσιο των καθιερωμένων τιμητικών εκδηλώσεων που διοργανώσει η Βασίλισσα την Πρωτοχρονιά.    



Ετοιμάζεται να γίνει Σερ ο Μπέκαμ

Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τις υπηρεσίες του στη φιλανθρωπία αναμένεται να τιμηθεί με τον τίτλο του Σερ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Η τιμητική διάκριση αναμένεται να επιβεβαιωθεί μετά τον έλεγχο που πραγματοποιούν για όλους τους «υποψηφίους» οι φορολογικές αρχές.  «Οι αρχές ελέγχουν αυτούς που πρόκειται να λάβουν του υψηλότερους τίτλους –και ειδικά όσους έχουν υψηλά εισοδήματα όπως είναι οι αθλητές- προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία, αλλά και να επιβεβαιώσουν τον τρόπο που αποκτήθηκαν τα χρήματα» εξήγησε αρμόδιος για τέτοια θέματα στη Sun.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ την τελετή είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και όχι η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία σιγά-σιγά αναθέτει περισσότερες αρμοδιότητες στους πρίγκιπες.

O Μπέκαμ, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε τιμηθεί το 2003 με το παράσημο του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.