Τζέκο: «Να αγωνιστώ περισσότερο»

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να έχει ο επιθετικός της ομάδας, Έντιν Τζέκο, ο οποίος επεσήμανε πως άμα δεν αλλάξει η παρούσα κατάσταση, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.



Τζέκο: «Να αγωνιστώ περισσότερο»

Ο Βόσνιος βρίσκεται στο «Έτιχαντ» από τον Ιανουάριο του 2011, παρόλα αυτά δεν έχει θέση βασικού στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος ξεκάθαρα προτιμά την επιλογή του Αλβάρο Νεγρέδο.

Μέχρι στιγμής ο Τζέκο δηλώνει υπομονετικός, από τη στιγμή κιόλας που το συμβόλαιό του λήγει το 2015, ωστόσο αν η αγωνιστική του «απραξία» συνεχιστεί, τότε τόνισε πως θα σκεφτεί σοβαρά την προοπτική αποχώρησής του.

«Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα και για τις δύο πλευρές. Για εμένα και για την ομάδα σίγουρα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες και όλοι έπρεπε να πάρουν την ευκαιρία να παίξουν. Ποιος ξέρει;», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε

«Χρειάζομαι να παίξω περισσότερο. Έχω ξεκινήσει μόλις τέσσερις φορές βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά εάν με βάλεις για 90 λεπτά, όλα είναι πιθανά. Θα έπρεπε να έχω παίξει περισσότερο. Δεν έχω συνεχόμενα παιχνίδια, για κάθε επιθετικό είναι να σημαντικό να παίζει».

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Έχω ακόμα 18 μήνες στο συμβόλαιό μου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον...».