Αμφίβολος ο Τόρες

Χωρίς τον Φερνάντο Τόρες , ο οποίος είχε πετύχει δυο τέρματα στην προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γκέλζενκίρχεν, είναι πολύ πιθανό να υποδεχθεί η Τσέλσι την Σάλκε αύριο.  



Αμφίβολος ο Τόρες

Τραυματίας αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση της Τσέλσι ο Φερνάντο Τόρες και ο Ζοσέ Μουρίνο αναμένεται να αποφασίσει απόψε για τη χρησιμοποίηση του ή όχι στο αυριανό ματς με την Σάλκε.

Σε περίπτωση που ο Τόρες – ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα- δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Μουρίνιο θα πρέπει να στραφεί στον Σάμουελ Ετό, ο οποίος έχει βρει μόλις μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα από την στιγμή που ήρθε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο μόνος άλλος διαθέσιμος επιθετικός είναι ο Ντεμπά Μπα, ο οποίος σε πέντε εμφανίσεις φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

Μετά την ήττα από τη Νιουκάστλ το Σάββατο, αλλαγές αναμένονται και σε άλλες θέσεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Λάμπαρντ, ο Ιβάνοβιτς και ο Λουιζ θα βρεθούν στον πάγκο, ενώ ούτε η θέση των Αζάρ και Μάτα είναι ασφαλής.  Αντίθετα θέση στην 11αδα αναμένεται να βρουν οι Σούρλε, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα και  Γουίλιαν.