Υπολογίζει τον Ερνάντες ο Μόγιες

Στα πλάνα του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός της ομάδας, Χαβιέ Ερνάντες, παρά το γεγονός ότι το μέλλον του παίκτη στο «Ολντ Τράφορντ» παραμένει δυσοίωνο.



Υπολογίζει τον Ερνάντες ο Μόγιες

Ο Μεξικανός στράικερ δεν έχει καταφέρει να μπει «σφήνα» στο βασικό επιθετικό δίδυμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αποτελείται από τους Γουέιν Ρούνεϊ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει τη φετινή σεζόν να είναι πολύ λίγα.

Το γεγονός ότι τη από την έναρξη του πρωταθλήματος έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα μία φορά έχει προβληματίσει τον Ερνάντες, ο οποίος είχε εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για τη μη χρησιμοποίησή του.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ωστόσο, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο ταλαντούχος φορ βρίσκεται στα πλάνα του για τη φετινή χρονιά.

«Χρειαζόμαστε τον Χαβιέ Ερνάντες, είναι πολύ καλός για εμάς. Σκοράρει πολλά γκολ τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να το κάνει, επομένως θα συνεχίσουμε να τον χρησιμοποιούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκωτσέζος κόουτς.