Θέλει μαζί του Λάμπαρντ-Φέρντιναντ ο Μπέκαμ

Την απόκτηση των Φράνκι Λάμπαρντ και Ρίο Φέρντιναντ θα επιδιώξει για την ομάδα στης οποίας τα μετοχικά θα συμμετάσχει στο Μαϊάμι και το πρωτάθλημα του MLS, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.



Θέλει μαζί του Λάμπαρντ-Φέρντιναντ ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμε είναι έτοιμος να κάνει την επιστροφή του στο MLS ως ιδιοκτήτης συλλόγου με έδρα το Μαϊάμι και καθ’ όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει να σκέφτεται τον σχεδιασμό του.

Σύμφωνα με τον Τύπο του Νησιού, στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Άγγλου βρίσκονται δύο καλοί του φίλοι, οι Φρανκ Λάμπαρντ και Ρίο Φέρντιναντ, οι οποίοι βλέπουν τα συμβόλαιά τους με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιστοίχως, να έρχονται σε ολοκλήρωση.

Μάλιστα, για τον πρώτο το υπερατλαντικό ταξίδι δεν ήταν μακριά το περασμένο καλοκαίρι, καθώς πριν αναλάβει τους «μπλε» ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο έμπειρος 35χρονος σκεφτόταν σοβαρά να πει το «ναι» σε πρόταση εξ Αμερικής και συγκεκριμένα αυτή των LA Galaxy. Βέβαια, ο ίδιος δήλωσε πριν από μία εβδομάδα πως είναι χαρούμενος που δεν έφυγε, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, με μία ακόμη χρονιά στην πλάτη του.

Όσον αφορά τον Φέρντιναντ, μεγαλύτερη έλξη δεν θα αποτελεί το σαφώς κατώτερο ποιοτικό αμερικανικό ποδόσφαιρο, αλλά το μεγαλύτερο εύρος της αγοράς, όπου θα μπορεί να λανσάρει καλύτερα την εταιρεία ρούχων και εσωρούχων που έχει στη διάθεσή του.