Είδωλο ο Γκίγκς για τον Γκρίζμαν

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Ράιαν Γκίγκς και στον Γουέιν Ρούνει ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αντουάν Γκριζμαν, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν.



Είδωλο ο Γκίγκς για τον Γκρίζμαν

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία πρωτοπήγε το 2005, και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Γνωρίζω ότι με παρακολουθούν κάποιοι αγγλικοί σύλλογοι και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από αυτές. Είναι καλό να το ακούω, αλλά δεν με επηρεάζει» δήλωσε ο Γκρίζμαν σπεύδοντας να αναφερθεί στους αγαπημένους του παίκτες. «Για εμένα ο Γκίγκς είναι ένα από τα ποδοσφαιρικά μου είδωλα, αλλά τώρα για μένα ο Ρούνει είναι ο κυρίαρχος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκριζμαν παραμένει τιμωρημένος μέχρι το τέλος της χρονιάς από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, γιατί μαζί με άλλους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα των ελπίδων είχαν βρεθεί πέρυσι σε κλαμπ του Παρισιού αντί να είναι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο προπονητικό κέντρο.