Μουρίνιο: «Είμαι άδικος με τους παίκτες μου»

Η αναζήτηση της πετυχημένης φόρμουλας για την Τσέλσι, αναγκάζει τον Ζοσέ Μουρίνιο να γίνει άδικος με τους ποδοσφαιριστές του, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη τύπου. 



Μουρίνιο: «Είμαι άδικος με τους παίκτες μου»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο το συναίσθημα που νιώθει κάθε φορά που πρέπει να αφήσει κάποιον ποδοσφαιριστή στον πάγκο.  «Δεν είναι εύκολο για μένα να αφήνω κάποιους παίκτες στο σπίτι τους ή στον πάγκο. Πιστεύω πως ο καθένας έχει δικαίωμα να παίζει. Το να ανακοινώσεις σε κάποιον πως δεν είναι στην αποστολή, ή πρέπει να μείνει στον πάγκο ή στην εξέδρα, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή και αισθάνομαι πως είμαι άδικος με όλους» εξήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο μάνατζερ της Τσέλσι αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Φερνάντο Τόρες, λέγοντας πως θέλει ο Ισπανός να είναι σταθερός και να μην ανησυχεί πως θα πρέπει να αποδεικνύει την αξία του, ωστόσο τόνισε πως ο επιθετικός συνεχίζει να δουλεύει σκληρά.

Τέλος, ο Μουρίνιο σχολίασε πως δεν έχει σημασία να βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά σημασία έχει να συνεχίζει να βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση.