Θέλουν Γκίγκς στην Ουαλία

Την περίπτωση του Ράιαν Γκίγκς φαίνεται πως εξετάζουν ανάμεσα σε άλλες τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουαλίας σε περίπτωση αποχώρησης του Κρις Κόλμαν. 



Θέλουν Γκίγκς στην Ουαλία

Προσπάθεια να πείσουν τον Ράιαν Γκίγκς να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της Ουαλίας αναμένεται να κάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η οποία και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να αναθέσει στον 39χρονο άσο τον ρόλο του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η πορεία της Ουαλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρά την ισοπαλία στο φινάλε με το Βέλγιο, δεν άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη της ομοσπονδίας και για το λόγο αυτό «πάγωσαν» και οι όποιες κινήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κόλμαν.

Πάντως  και ο πρώην τεχνικός της Λάρισας δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που του έχουν φερθεί, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την εθνική ομάδα της πατρίδας του.  Όμως δεν αποκλείεται τελικά να αποτελέσει παρελθόν καθώς πληροφορίες τον θέλουν ως τον επικρατέστερο για να διαδεχθεί τον Ιαν Χόλογουει στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας.