«Δεν πάει πουθενά ο Μάτα»

Την πρόθεση να μην αφήσει το Μάτα να αποχωρήσει από την Τσέλσι ακόμα και αν προσφερθεί ένα υψηλό τίμημα, γνωστοποίησε για μια ακόμη φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο. 



«Δεν πάει πουθενά ο Μάτα»

Μπορεί ο Ισπανός άσος να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πορτογάλου για την εντεκάδα των «μπλε», όμως ο Μουρίνιο δεν είναι και διατεθειμένος να αφήσει τον Μάτα να φύγει.

Η φημολογία περί αποχώρησης του 25χρονου μέσου ολοένα και φουντώνει όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε κάνει πρόταση για τον διεθνή μέσο το καλοκαίρι, αναμένεται να επανέλθει.

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ ο Μουρίνιο έχει πει τόσο στον Μάτα όσο και στον Όσκαρ ότι η θέση του «δεκαριού» είναι εκεί και όποιος είναι ο καλύτερος θα επιλεγεί, με τον Βραζιλιάνο αυτή την στιγμή να κερδίζει περισσότερο την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου. Όμως η εμφάνιση του Μάτα στο ματς του Λιγκ Καπ με την Αρσεναλ έδειξε για μια ακόμη φορά πως ο Ισπανός δεν μπορεί να αγνοηθεί και για το λόγο αυτό ο Μουρίνιο δεν θέλει να τον χάσει.