Στόχος ο τελικός για Τζέκο

Τον τελικό του Λιγκ Καπ έθεσε ως στόχο για την Μάντσεστερ Σίτι, ο επιθετικός της ομάδας, Έντιν Τζέκο, μετά το νικηφόρο παιχνίδι των «πολιτών» με 2-0 κόντρα στη Νιούκαστλ.



Στόχος ο τελικός για Τζέκο

Η Σίτι θα ταξιδέψει στο Λέστερ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Λιγκ Καπ, μετά την επικράτησή της επί των «καρακαξών» με 2-0.

Ο ένας εκ των δύο σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης, Έντιν Τζέκο, τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά, να αποδείξουν τι αξίζουν, ενώ παράλληλα έθεσε ως στόχο τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ»

«Σήμερα ήταν μία ευκαιρία για εμάς που δεν έχουμε παίξει στα τελευταία παιχνίδια να δείξουμε στον προπονητή μας ότι αξίζουμε να παίζουμε. Είχαμε να το δείξουμε στο γήπεδο και πιστεύω πως το κάναμε».

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Τζο Χαρτ στη χθεσινή αναμέτρηση, Κόστελ Παντίλιμον, ο Τζέκο δήλωσε«Ήταν εξαιρετικός. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και τώρα είναι το δεύτερο παιχνίδι στο κύπελλο που δεν δέχεται γκολ, επομένως βελτιώνεται».

«Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια μέχρι τον τελικό, αλλά σίγουρα θέλουμε να είμαστε εκεί. Αυτός είναι ο στόχος μας», επεσήμανε καταλήγοντας ο άσος των «πολιτών».