Ιδιοκτήτης συλλόγου θέλει να γίνει ο Μπεκαμ

Στο MLS σχεδιάζει να επιστρέψει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει ιδιοκτήτης συλλόγου στο Μαιάμι.



Ιδιοκτήτης συλλόγου θέλει να γίνει ο Μπεκαμ

Μπορεί η οικογένεια Μπέκαμ να επέστρεψε στην Αγγλία, όμως ο Ντέιβιντ σχεδιάζει να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην Αμερική.

Εκμεταλλευόμενος έναν όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2007 όταν αποκτήθηκε από τους LA Galaxy, σύμφωνα με τον οποίο θα είχε το δικαίωμα να αγοράσει έναν σύλλογο του MLS (Major League Soccer) με έκπτωση 25%, ο Μπέκαμ εξετάζει την περίπτωση  μαζί με άλλους επενδυτές και πριν τα Χριστούγεννα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ συνεργάτες του αναζητούν χώρο προκειμένου να κατασκευαστεί ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Μαιάμι, όπου θα είναι η έδρα του συλλόγου σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ MLS και Μπέκαμ.

Εκπρόσωποι του MLS επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην διεθνή άσο, ωστόσο αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία των συζητήσεων.

Το MLS φιλοδοξεί να επεκταθεί σε 24 ομάδες (από τις 19 σήμερα) μέχρι το 2020 και η Φλόριντα είναι μια από τις περιοχές που θα ήθελαν να δουν να εκπροσωπούνται με κάποια ομάδα.