«Stop» από Ασλει σε εφημερίδες

Απαγορευτικό στο να παρακολουθούν τις συνεντεύξεις τύπου και τους αγώνες της Νιουκαστλ επέβαλλε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Μαικ Ασλει, στις  τρεις τοπικές εφημερίδες της πόλης ως τιμωρία για την κάλυψη της  πορείας των οπαδών κατά του Ασλει. 



«Stop» από Ασλει σε εφημερίδες

Οι κόντρες μεταξύ των παραγόντων και των ΜΜΕ δεν είναι μόνο ελληνικό …προνόμιο και ο αποκλεισμός των τριών εφημερίδων του Νιουκάστλ Journal, Chronicle και Sunday Sun από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Ο Μαικ Ασλει ενοχλημένος από τον τρόπο που οι τοπικές εφημερίδες κάλυψαν την πορεία των οπαδών του συλλόγου εναντίον του στο κέντρο της πόλης το περασμένο Σάββατο, αποφάσισε να μην τους επιτρέψει να βρεθούν τόσο στις συνεντεύξεις τύπου όσο και στους αγώνες της ομάδας.

Στο παρελθόν και εφημερίδες εθνικής κυκλοφορίας είχαν δει να περιορίζονται τα..προνόμια τους γιατί ο Ασλει δεν δεχόταν την κριτική τους, όμως όπως επισημαίνεται από αρκετούς δημοσιογράφους σήμερα είναι εντελώς διαφορετικό να στερείται το δικαίωμα από τις τοπικές εφημερίδες.  

Μόλις μετά την λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι  με την Σάντερλαντ  στο «Stadium of Light» δυο ρεπόρτερ των εφημερίδων Journal και Chronicle θέλησαν να υποβάλλουν ερώτηση στον Αλαν Πάρντιου όμως ενημερώθηκαν πως δεν τους επιτρεπόταν.  

Η απόφαση λέγεται πως ανακοινώθηκε στις τρεις εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα, όμως επέλεξαν να γνωστοποιήσουν την απαγόρευση μετά το ματς με τη Σάντερλαντ.

Πάντως η εφημερίδα Chronicle κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο : «Τιμωρημένη, αλλά όχι φιμωμένη».