Εντυπωσιακή «τεσσάρα» από Μίντλεσμπρο

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Τόνι Μόμπρεϊ από την τεχνική ηγεσία, η Μίντλεσμπρο ήταν εντυπωσιακή και πήρε πανεύκολη νίκη με σκορ 4-0 επί της Ντονκάστερ για την 13η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ! Κέρδισε πόντους ο υπηρεσιακός κόουτς της ομάδας, Μαρκ Βίνους!   



Εντυπωσιακή «τεσσάρα» από Μίντλεσμπρο

Στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής σεζόν για τη «Μπόρο», ο Αντόμα πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και έθεσε τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών από την ομάδα του. Άνοιξε το σκορ με δεξί σουτ στο 8ο λεπτό, ενώ στο 35’, υποχρέωσε τον Τέρνμπουλ να μαζέψει ξανά τη μπάλα από τα δίχτυα του, έπειτα από ωραία κεφαλιά.

Στην επανάληψη, ο Καμαρά πέτυχε και τρίτο γκολ για τη Μίντλεσμπρο στο 67’, ολοκληρώνοντας τη... σεμνή τελετή, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντανιέλ Αγιάλα με το παρθενικό του γκολ στο 82ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Μπάτερφιλντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίντλεσμπρο: Στιλ, Γουίλιαμς, Γκίμπσον, Λέντμπιτερ, Γούντγκεϊτ, Αγιάλα, Αντόμα (90' Βάργκα), Σμόλγουντ, Καμαρά (86' Μέιν), Εμνς, Καραγιόλ (82’ Μπάτερφιλντ)

Ντονκάστερ: Τέρνμπουλ, Κουίν (45’ Γιούν), Γουαμπαρά, Κίγκαν, Κουμάλο, Τζόουνς, Κόπινγκερ, Φέρμαν (75’ Κότεριλ), Ρόμπινσον, Μπράουν, Ντάφι