Ανέλαβε δράση η UEFA!

Έρευνα για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Γιάγια Τουρέ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (23/10) αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, ξεκίνησε η UEFA!



Ανέλαβε δράση η UEFA!

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ήδη έχει έχει αρχίσει να συλλέγει τα στοιχεία από το συμβάν στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ και στο τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόφασή της.

«Οι ενέργειες έχουν ξεκινήσει για την ρατσιστική επίθεση των οπαδών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για τη ρίψη βεγγαλικών στη χθεσινή αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιος Λιγκ στη Μόσχα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Η υπόθεση θα εξεταστεί στις 30 Οκτωβρίου από το πειθαρχικό όργανο της UEFA», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως γράφουν στην Αγγλία, εντός των επόμενων δύο ημερών, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα έχει στα χέρια της τις αναφορές των διαιτητών του αγώνα, προκειμένου να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για τους ισχυρισμούς του Ιβοριανού, περί ρατσιστικής επίθεσης.

Αντίθετα, στην ΤΣΣΚΑ- τόσο ο υπεύθυνος επικοινωνίας, όσο και ο προπονητής- συνεχίζουν να διαψεύδουν το συμβάν, στηριζόμενοι κυρίως στη φασαρία που είχε το γήπεδο από τη μαζική προσέλευση των οπαδών.