«Καυτός» Αγουέρο στην κρύα Μόσχα (video)

Ο Σέρχιο Αγουέρο, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες της Μόσχας, διατηρήθηκε… «καυτός» και με δύο γκολ, ανέτρεψε στο άψε – σβήσε την αρνητική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί για τη Μάντσεστερ Σίτι στη «Khimki Arena», χαρίζοντας στους «πολίτες» τη νίκη με σκορ 2-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 



«Καυτός» Αγουέρο στην κρύα Μόσχα (video)

Ο Αργεντινός επιθετικός, σκόραρε στο 34ο και το 42ολεπτό της αναμέτρησης στην κρύα Μόσχα, για να διώξει μέσα σε ελάχιστο χρόνο το άγχος από τους συμπαίκτες του που είχαν δει νωρίτερα, τον Τόσιτς να δίνει το προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, στη μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων!

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει δύο νίκες, ξεπερνώντας την ήττα (3-1) από τη Μπάγερν Μονάχου στο αμέσως προηγούμενο ματς της διοργάνωσης.

Το ματς:

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε πρόβλημα να κάνει το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο της «Khimki Arena» και από τα πρώτα λεπτά, ο Ακινφέεφ είχε… πολλή δουλειά. Στο 4ο λεπτό από κεφαλιά του Αγουέρο, ο Γιάγια Τουρέ δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 13’, ο Αργεντινός απέτυχε στην προσπάθειά του να «εκτελέσει» με ανάποδο ψαλίδι από πλεονεκτική θέση. Η άμυνα των «πολιτών» έπαιζε πολύ ψηλά και αυτό μπορούσε να αποδειχθεί… μοιραίο για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Η ΤΣΚΚΑ το αντιλήφθηκε κι έπειτα από βολέ του Ακινφέεφ και κεφαλιά πάσα του Χόντα στον Τόσιτς, αυτός «κρέμασε» τον Χαρτ για το 1-0 στο 32ο λεπτό! Οι Ρώσοι, ωστόσο, δεν πρόλαβαν να χαρούν καθόλου. Από λάθος του Μπερεζούτσκι, ο Αγουέρο ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και με κεφαλιά από σέντρα του Νεγρέδο στο 42΄, έγραψε το 2-1 για τη Σίτι!

Έχοντας ολοκληρώσει την ανατροπή από το πρώτο μέρος και έχοντας διευκολύνει πάρα πολύ το έργο της, η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι από το 52’, όμως το γκολ που πέτυχε ο Αλβάρο Νεγρέδο δεν μέτρησε ποτέ, με τον Ισπανό να φαίνεται πως έσπρωξε τη μπάλα με το χέρι στα δίχτυα. Ένα τρίτο γκολ το χρειαζόταν η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προκειμένου να αποφύγει πιθανές περιπέτειες, όπως αυτές που πέρασε για ελάχιστα… δευτερόλεπτα στο πρώτο 45λεπτο με το γκολ του Τόσιτς που ήρθε από το πουθενά. Οι Ρώσοι δεν είχαν και τίποτα να χάσουν και από τη στιγμή που η Σίτι τους έδινε δικαιώματα, κέρδισαν μέτρσα στον αγωνιστικό χώρο κι έπαιξαν αρκετά στο μισό γήπεδο των Άγγλων. Ο Χαρτ μπλόκαρε το σουτ του Μούσα στο 85’ και πραγματοποιώντας εξαιρετική απόκρουση στις καθυστερήσεις, κράτησε το 2-1 για τους «πολίτες». 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι (6’ Α. Μπερεζούτσκι), Στσενίκοφ, Γουέρνμπλουμ, Χόντα, Ζούμπερ (50’ Μούσα), Τόσιτς, Μιλάνοφ, Ντούμπια

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Γκαρσια, Νάστασιτς, Κολάροφ, Νάβας, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα (79’ Νασρί), Αγουέρο (89’ Κλισί), Νεγρέδο (72’ Τζέκο)