Ελπίζει για Γουέλμπεκ και Κλέβερλι ο Μόγιες

Αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Σοσιεδάδ την Τετάρτη, έχουν οι Γουέλμπεκ και Κλέβερλι, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μόγιες που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιανουζάι.  



Ελπίζει για Γουέλμπεκ και Κλέβερλι ο Μόγιες

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ξεκαθάρισε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι αλλά ίσως προλάβουν να είναι μέχρι το ματς. Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο ματς με την Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα αλλά και στο πρόβλημα της… διάρκειας που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

«Έχουμε απουσίες και αμφίβολους όπως έχουν όλες οι ομάδες αυτή την στιγμή. Ο Βίντις και ο Ριο Φέρναντιντ έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο ενώ ο Γουέλμπεκ και ο Κλέβερλι θα πρέπει να δούμε πως είναι. Πιστεύω ότι έχουν πιθανότητες», δήλωσε για τους τραυματίες ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιανουζάι που πλέον μπήκε στην λίστα και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πλέον είναι διαθέσιμος. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων νεαρός παίκτης που προοδεύει και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ερωτηθείς για τη νέα βαθμολογική απώλεια με την Σαουθάμπτον, σχολίασε: «Έχουμε καλές περιόδους μέσα στο ματς απλώς δεν διαρκούν. Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση και θέλουμε να βελτιώσουμε…».