Χότζον και Φέρντιναντ στην επιτροπή της FA

Στην επιτροπή που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται από τον πρόεδρο της FA, Κρεγκ Ντάικ, για την βελτίωση του αγγλικού ποδοσφαίρου και του τρόπου λειτουργίας της εθνικής ομάδας, προστέθηκαν οι Ρόι Χότζον και Ρίο Φέρντιναντ!   



Χότζον και Φέρντιναντ στην επιτροπή της FA

Τόσο ο ομοσπονδιακός κόουτς των «τριών λιονταριών», όσο και ο έμπειρος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποφάσισε να μην ξαναφορέσει τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο τον περασμένο Μάιο, αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε.

Ο ισχυρός άνδρας της FA, Κρεγκ Ντάικ, είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του για τη σύσταση μιας επιτροπής που θα επιβλέπει τα δεδομένα και την επικρατούσα κατάσταση στο αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να γίνονται εισηγήσεις για αλλαγές, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση του αθλήματος στη χώρα.

Βέβαια, μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθεί και η εθνική ομάδα της Αγγλίας, αφού θα ληφθεί μέριμνα και για τον τρόπο λειτουργίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, από τα μικρά κλιμάκια μέχρι και την ανδρική ομάδα.

Οι Ρόι Χότζον και Ρίο Φέρντιναντ είναι πλέον μέλη αυτής της επιτροπής, με τον πρόεδρο της FA, να τονίζει πως: «Είχαμε μιλήσει με τον Ρίο εδώ και αρκετές μέρες και η εμπειρία του είναι τέτοια που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Όσον αφορά τον Ρόι Χότζον, ήθελα να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, ώστε να μην επηρεαστεί από αυτό».