Συναγερμός... Κασίγιας στην Άρσεναλ!

Στη γωνία, αναμένοντας εξελίξεις στο μέλλον της συνεργασίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ίκερ Κασίγιας περιμένει η Άρσεναλ! Οι νέες δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα, περί σκέψης του να αποχωρήσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», «ενεργοποίησαν» τους Λονδρέζους, που σκέφτονται ξανά να κινηθούν για την απόκτησή του!



Συναγερμός... Κασίγιας στην Άρσεναλ!

Ο έμπειρος πορτιέρο παραδέχτηκε μεν ότι θα ήθελε να συνεχίσει στη «Βασίλισσα», όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που δεν πάρει πίσω τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, να αναζητήσει άλλη ομάδα.

«Οι παίκτες περνούν από περιόδους που πρέπει να πάρουν αποφάσεις, όταν δεν χρησιμοποιούνται. Φυσικά και θέλω να μείνω εδώ και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους με τη Ρεάλ. Θέλω να αποτελέσω μέλος της ομάδας, αλλά εάν η κατάσταση συνεχιστεί τους επόμενους τρεις μήνες, αν μου κάνετε ξανά την ίδια ερώτηση ίσως απαντήσω ότι σχεδιάζω να φύγω», είχε πει χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Η τελευταία ατάκα του Κασίγιας, όπως είναι λογικό, σήμανε... συναγερμό στις τάξεις των ενδιαφερόμενων ομάδων. Η Άρσεναλ έβγαλε ξανά από το συρτάρι την περίπτωσή του και σύμφωνα με την «Independent» ετοιμάζει ήδη το σχέδιο απόκτησης του ποδοσφαιριστή.