Πρόθυμος να βοηθήσει την ομοσπονδία ο «Μου»

Με μεγάλη ευχαρίστηση θα ήθελε να βοηθήσει την νέα επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας, ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έπλεξε παράλληλα το εγκώμιο για την εθνική Αγγλίας.



Πρόθυμος να βοηθήσει την ομοσπονδία ο «Μου»

Ο πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας, Γκρέγκ Ντάικ, έχει διαμορφώσει την οργάνωση, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας και ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πρόθυμος να δώσει τις δικές του συμβουλές.

Τα «τρία λιοντάρια» πήραν την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι εξέφρασε την άποψη ότι το σύνολο του Ρόι Χότζον, μπορεί να ασκήσει μεγάλο αντίκτυπο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

«Εάν θελήσουν να μιλήσουν μαζί μου, θα τους δώσω την άποψή μου. Εάν σκεφτείς το τώρα και όχι το μέλλον, μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια, το σύνολο που έχει στη διάθεσή του ο Ρόι Χότζον για το Μουντιάλ είναι κάτι παραπάνω από αρκετό», επεσήμανε σε πρώτο βαθμό ο Μουρίνιο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Αγγλία δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές χώρες και ακόμα και αν σε μία στιγμή δεν είναι σε υψηλό επίπεδο, η Αγγλία πρέπει πάντα να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο».