Νέα σχέδια από το Etihad (photos)

Μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των εξεδρών του «Εtihad» όταν η χωρητικότητα του αυξηθεί σε 61,500 θέσεις έδωσε στη δημοσιότητα η Μάντσεστερ Σίτι. 



Νέα σχέδια από το Etihad (photos)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αύξηση της χωρητικότητας του «Etihad» από 48.000 σε 61,500 έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα για να είναι πιο ξεκάθαρη η επέκταση των εξεδρών οι αρχιτέκτονες  «αφαίρεσαν» από τα σχέδια τους την οροφή, ώστε να φανεί καλύτερα η επέκταση των δυο πετάλων του γηπέδου.

Παρά το γεγονός ότι τα σχέδια αυτά έχουν δημοσιευθεί, ο σύλλογος θα περιμένει την άποψη ειδικών συμβούλων πριν αποφασίσει να καταθέσει τα έγγραφα για την άδεια τον επόμενο μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του συλλόγου έχει κανονίσει συναντήσεις με τους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που θα προκύψουν από την επέκταση όπως, η αύξηση της κυκλοφορίας και των απορριμμάτων λόγω του  της παρουσίας επιπλέον κόσμου.  

Επίσης, όπως αναφέρει η Manchester Evening News, o σύλλογος  θα διατηρήσει την πολιτική του κατά την οποία το 85% των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν  στο γήπεδο θα προέρχονται  από την περιοχή, ενώ πάνω από το 60% όσων θα εργαστούν θα είναι από την ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ.

 

Το πλάνο του γηπέδου χωρίς την οροφή

 

Άποψη του γηπέδου μετά την επέκταση