Το σκέφτεται για εθνική Αγγλίας ο Δώνης!

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, σε περίπτωση που του γινόταν κλήση, θα εξέταζε πολύ σοβαρά ο νεαρός Έλληνας άσος της Γιουβέντους, Τάσος Δώνης, όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του σε αθλητικό περιοδικό.



Το σκέφτεται για εθνική Αγγλίας ο Δώνης!

Ο Τάσος Δώνης, είναι ο δεύτερος γιος του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή και νυν τεχνικού, Γιώργου Δώνη και από την περυσινή σεζόν αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, με την οποία μάλιστα έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 17χρονος αποτελεί μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας, ωστόσο έχει αγγλικό διαβατήριο, αφού είναι γεννημένος στο Μπλάκμπερν, στο οποίο διέμενε η οικογένειά του την περίοδο που ο πατέρας του αγωνιζόταν στην ομάδα της πόλης.

Ερωτηθείς λοιπόν για το αν θα εξέταζε την προοπτική να αγωνιστεί με το εθνόσημο της Αγγλίας, σε περίπτωση που του γινόταν κλήση, ο Δώνης απάντησε μάλλον θετικά, τονίζοντας ωστόσο πως είναι νωρίς για μία τέτοια απόφαση.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι καθημερινά ώστε σε λίγο καιρό να είμαι μέλος της πρώτης ομάδας. Θα ήταν μεγάλη τιμή να με καλέσει η εθνική ομάδα της Αγγλίας και θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ποια εθνικότητα θα διάλεγα. Τώρα, όμως, είναι ακόμα νωρίς για να τα σκέφτομαι αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.