Νασρί: «Ο Ριμπερί αξίζει τη χρυσή μπάλα»

Την άποψη ότι ήρθε η ώρα του Φρανκ Ριμπερί να πάρει τη χρυσή μπάλα μετά τη σεζόν που πραγματοποίησε με Μπάγερν Μονάχου και εθνική Γαλλίας, εξέφρασε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί.



Νασρί: «Ο Ριμπερί αξίζει τη χρυσή μπάλα»

Ο 30χρονος Γάλλος οδήγησε τη Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γερμανίας, του κυπέλλου και του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μία χρονιά που οι εμφανίσεις του ήταν καθοριστικές για να καταφέρουν οι Βαυαροί να κάνουν το «τρεμπλ».

Η περυσινή σεζόν ήταν για τον Ριμπερί, ίσως η καλύτερη της καριέρας του και σύμφωνα με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Σαμίρ Νασρί, αξίζει να πάρει το βραβείο της χρυσής μπάλας.

«Ο Ριμπερί έχει κατηγορηθεί για τις εμφανίσεις με την Γαλλία, όμως στα τελευταία παιχνίδια έκανε αυτό που έπρεπε. Θα ήταν σπουδαίος για κάθε ομάδα. Έχει ήδη ψηφιστεί παίκτης της χρονιάς από την ΟΥΕΦΑ και πραγματικά ελπίζω να κερδίσει και τη χρυσή μπάλα», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο άσος της Σίτι και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα θα είναι ότι καλύτερο για την καριέρα του. Δεν ξέρω προσωπικά τον Μέσι και τον Ρονάλντο, αλλά ξέρω τον Φρανκ. Φέτος κέρδισε ότι μπορούσε να κερδίσει».