Πλήγμα με Γκίμπσον

Αγωνία στις τάξεις της Έβερτον... Ο μέσος της ομάδας, Ντάρον Γκίμπσον αποκόμισε έναν τραυματισμό στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου, στο παιχνίδι της εθνικής Ιρλανδίας κόντρα στο Καζακστάν και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.



Πλήγμα με Γκίμπσον

Ο 25χρονος είχε θέσει εαυτόν εκτός εθνικής Ιρλανδίας, όσο ο Τζιοβάνι Τραπατόνι βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας και επέστρεψε όταν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας τα παρέλαβε ο Νόελ Κινγκ.

Τα πράγματα στο χθεσινό παιχνίδι για τον Γκίμπσον δεν πήγαν καλά, αφού μετά από μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με αντίπαλο το Καζακστάν, έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο Γκίμπσον έμεινε αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, δεχόμενος τις πρώτες βοήθεια από το ιατρικό τιμ και στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο, υπό το βλέμμα του τεχνικού της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο ταλαντούχος μέσος έχει υποστεί σοβαρό πρόβλημα στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου, ωστόσο σήμερα (16/10) θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς των «ζαχαρωτών» για να διαπιστωθεί τόσο το μέγεθος του τραυματισμού, όσο και ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκίμπσον αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της.