«Βάπτισμα πυρός» για Τάουνσεντ

Ο Άντρος Τάουνσεντ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας και μάλιστα παίρνοντας φανέλα βασικού από τον Ρόι Χότζον στην αποψινή, κρίσιμη αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο στο «Γουέμπλεϊ» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.  



«Βάπτισμα πυρός» για Τάουνσεντ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αρχίζουν να μεταδίδονται, ο Τάουνσεντ θα ξεκινήσει για τα «τρία λιοντάρια» στο αποψινό παιχνίδι, στη θέση του Τζέιμς Μίλνερ.

Ο 22χρονος μέσος της Τότεναμ κέρδισε ακόμα μια κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας έπειτα από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον, ετοιμάζεται για το «βάπτισμα του πυρός» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, σε επίπεδο ανδρών.

Στον πάγκο θα βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Τζακ Γουίλσιρ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Αγγλίας (4-2-3-1): Χαρτ – Γουόκερ, Γιαγκέλκα, Κέιχιλ, Μπέινς – Τζέραρντ, Λάμπαρντ – Τάουνσεντ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ - Στάριτζ

Η πιθανή ενδεκάδα των Μαυροβούνιων (4-2-3-1): Πόλεκσιτς - Παβίσεβιτς, Σάβιτς, Κεσόγιεβιτς, Γιοβάνοβιτς - Ντρίσνικ, Ζβέροτιτς - Μπόσκοβιτς, Γιόβετιτς, Βολκόφ - Νταμιάνοβιτς