Όλα... πρίμα για Αρναούτοβιτς

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξε στη Στόουκ ο τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Χιουζ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, ο επιθετικός των «πότερς», Μάρκο Αρναούτοβιτς.



Όλα... πρίμα για Αρναούτοβιτς

Ο Αυστριακός αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα της Στόουκ, η οποία προέβη στην αγορά του από τη Βέρντερ Βρέμης την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Αρναούτοβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι στιγμής παρουσία του στο «Νησί».

«Η κατάσταση είναι σαφώς διαφορετική από αυτή στη Βέρντερ, η οποία δεν μου έδωσε την ευκαιρία μου. Στη Στόουκ έχω λάβει την απαραίτητη εμπιστοσύνη. Η παρουσία είναι η σωστή, όμως τελευταία δεν πήραμε πολλούς βαθμούς», ήταν τα πρώτα λόγια του ικανού στράικερ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η υποστήριξη που πήρα ήταν αρκετά καλή. Ο προπονητής μου, μου έδωσε ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση μπορώ να κινούμε ελεύθερα και αυτό με ευχαριστεί».