Ρούνεϊ: «Η καλύτερη επίθεση εδώ και χρόνια»

Στα πρόσωπα που απαρτίζουν την γραμμή «κρούσης» της εθνικής Αγγλίας στάθηκε ιδιαίτερα ο Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας ότι θεωρεί πως αποτελεί την καλύτερη επίθεση που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.  



Ρούνεϊ: «Η καλύτερη επίθεση εδώ και χρόνια»

Έχοντας μπροστά της τα δύο εξαιρετικά σημαντικά ματς με Μαυροβούνιο και Πολωνία, η εθνική Αγγλίας θα έχει την ευκαιρία της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ. Ο Γουέιν Ρούνεϊ που επιστρέφει στις επιλογές του Χότζον, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των αγώνων αυτών αλλά και στο πόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουν στην πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για την επίθεση των «τριών λιονταριών» με τα καλύτερα λόγια. «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω και θα βοηθήσω στα δύο αυτά σπουδαία ματς. Θέλουμε τις δύο νίκες και ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε. Πιστεύω ότι η επιθετική μας γραμμή είναι η καλύτερη που είχαμε τα τελευταία χρόνια, σε ότι αφορά την ποιότητα και το σκοράρισμα. Προστέθηκε και ο Ρίκι Λάμπερτ που τα πηγαίνει πολύ καλά με την Σαουθάμπτον. Φυσικά υπάρχουν ο Στάριτζ και ο Γουέλμπεκ ενώ εγώ και ο Ντεφό είμαστε οι πιο παλιοί. Πιστεύω ότι θα έχουμε ενέργεια και μπορούμε να βάλουμε πολλά γκολ», δήλωσε αρχικά ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ.

Όσο για το σενάριο να παίξει μαζί με τον Στάριτζ στην επίθεση της Αγγλίας, σχολίασε: «Είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Ο προπονητής του στην Λίβερπουλ τον εμπιστεύεται και παίζει πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Αναφορικά με τα δύο παιχνίδια, αυτά καθΆ αυτά, σχολίασε: «Είμαστε σε καλό σημείο. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικά ματς και πρέπει να νικήσουμε. Το πιστεύουμε… Τίποτα φυσικά δεν είναι δεδομένο αλλά όλοι οι παίκτες είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε».