Παίρνει Γιλμάζ, με αντάλλαγμα... Μπα!

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον επιθετικό της Γαλατάσαράι, Μπουράκ Γιλμάζ, φαίνεται να είναι η Τσέλσι εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προσφέροντας μάλιστα στους Τούρκους ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ντεμπά Μπα.



Παίρνει Γιλμάζ, με αντάλλαγμα... Μπα!

Πλέον αποτελεί... κοινό μυστικό ότι ο τεχνικός των Λονδρέζων, Ζοσέ Μουρίνιο είναι μεγάλος θαυμαστής του Τούρκου στράικερ, τον οποίο προσπάθησε να κάνει κάτοικο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η αφλογιστία των επιθετικών της Τσέλσι την τρέχουσα σεζόν δεν αφήνει άλλα περιθώρια στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός φορ τον προσεχή Γενάρη, με τον Γιλμάζ φυσικά να αποτελεί τον πρώτο του στόχο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το ποσό που αξιώνει η Γαλατάσαράι για την παραχώρησή του, ωστόσο οι «μπλε» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν εκτός από χρήματα και τον Ντεμπά Μπα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο υψηλόσωμος φορ έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Λονδρέζων και είναι ξεκάθαρο πως δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Μουρίνιο.