Στηρίζει Μόγιες ο Κόουλμαν

Σίγουρος ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, μπορεί να δώσει ένα τέλος στις αρνητικές κριτικές, μετά το κακό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει με τους «κόκκινους διαβόλους», εμφανίστηκε ο αμυντικός της Έβερτον, Σίμους Κόουλμαν.



Στηρίζει Μόγιες ο Κόουλμαν

Ο Σκωτσέζος προπονητής δεν διανεύει και τις καλύτερες μέρες του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, αφού οι μέτριες εμφανίσεις τις ομάδες από την έναρξη της σεζόν, έχουν ήδη φέρει το πρώτο κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών.

Μπορεί στους πρωταθλητές Αγγλίας, ο Μόγιες να έχει ξεκινήσει με το... αριστερό, στην Έβερτον ωστόσο είχε χτίσει με την πάροδο των χρόνων μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που αναγνώρισε και ο αμυντικός των «ζαχαρωτών» Σίμους Κόουλμαν.

«Το μόνο που μπορώ να πω για όσο τον ξέρω είναι ότι ο Μόγιες είναι ένας κορυφαίος προπονητής, ο οποίος τα είχε πάει πολύ καλά στην Έβερτον», ανέφερε σε πρώτο βαθμό και συμπλήρωσε:

«Πήρε άξια τη δουλειά στην Γιουνάιτεντ, άλλωστε προτάθηκε από τον Σερ Άλεξ και πιστεύω πως θα καταφέρει να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Είναι ακόμα νωρίς, είναι λίγα τα παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».