Αιχμές Καμπάιγ για Κινίαρ

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Άρσεναλ φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει… χωνέψει απόλυτα ο Γιοάν Καμπάιγ που σε δηλώσεις του άφησε αιχμές και για τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Νιούκαστλ, Τζο Κινίαρ.  



Αιχμές Καμπάιγ για Κινίαρ

Ο Γάλλος μέσος βρέθηκε πολύ κοντά στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι αλλά η μετακίνησή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ακόμα και αν πλέον έχει επιστρέψει στην δράση, φαίνεται ότι υπάρχουν πράγματα πάνω στο ζήτημα αυτό που δεν έχει αφήσει πίσω…

«Αρχικά μου ήταν πολύ δύσκολο να το χωνέψω. Αλλά είμαι υποχρεωμένος να το ξεχάσω και να γυρίσω στην δουλειά. Αν συνέχιζα να το σκέφτομαι δεν θα ήταν καλό για μένα και πολλούς άλλους και δεν θα είχε και κανένα αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του.

Όσο για την στάση που έχουν οι οπαδοί της Νιούκαστλ απέναντί του, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ήθελε να φύγει, σχολίασε: «Οι οπαδοί διαμόρφωσαν άποψη με βάση αυτά που λέει ο σύλλογος. Όσο εγώ δεν μιλάω και δεν δίνω την δική μου εξήγηση για το τι έγινε, έχουν αυτή την συμπεριφορά. Έτσι είναι αυτά… Δεν έχω πρόβλημα φυσικά με κανέναν, το αποδέχομαι».

Αναφορικά με το ποιος μπορεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ο Καμπάιγ ήταν απόλυτος. «Το μόνο άτομο που μπορεί να πει τι έγινε, είναι ο Τζο Κινίαρ. Αν είναι ειλικρινής θα πει τι έγινε, αλλιώς εγώ δεν πρόκειται να βγάλω κουβέντα».