Έρευνα της FA για το Μπόρνουθ-Μιλγουολ

Έρευνα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Μίλγουολ, διέταξε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. 



Έρευνα της FA για το Μπόρνουθ-Μιλγουολ

Η ρίψη ενός κέρματος το οποίο τραυμάτισε τον αμυντικό της Μπόρνμουθ Στηβ Κούκ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το τέταρτο γκολ της ομάδας του στη νίκη 5-2 επι της Μίλγουολ, ήταν ένα από τα γεγονότα που ανάγκασαν την αγγλική ομοσπονδία να διεξάγει έρευνα.

Μάλιστα μερίδα οπαδών της Μίλγουολ επιχείρησε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να τα καταφέρει καθώς εμποδίστηκαν από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. «Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και συνεργαζόμαστε και με τους δυο συλλόγους για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη» τόνισε στέλεχος της FA.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θεωρείται πως η Μίλγουολ δεν θα κινδυνεύσει με τιμωρία, αλλά στόχος της έρευνας θα είναι να βρεθεί ο οπαδός που πέταξε το κέρμα, αλλά και να εξεταστεί αν ήταν επαρκή τα μέτρα ασφαλείας της Μπόρνμουθ.

Την περσινή σεζόν είχε τραυματιστεί από κέρμα ο Ρίο Φέρντιναντ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μάντσεστερ. Και για εκείνο το περιστατικό είχε τιμωρηθεί μόνο ο οπαδός και όχι η Σίτι.

 

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Κουκ