Πρόγραμμα αγώνων
Share |

O Ρότζερς ήταν το «κλειδί» για Νταλγκλίς

England 365, 7/10/2013 14:00
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς ήταν το πρόσωπο-κλειδί για την επιστροφή του Κένι Νταλγκλίς στον σύλλογο, όπως αποκάλυψε ο Σκωτσέζος. 

Δεκαεπτά μήνες μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο των «κόκκινων», ο Κένι Νταλγκλίς επέστρεψε στο «Ανφιλντ» αναλαμβάνοντας ρόλο μη εκτελεστικού διευθυντή και έσπευσε να τονίσει πως το σημαντικότερο πρόσωπο για την επιστροφή του στον σύλλογο ήταν ο Μπρένταν Ρότζερς.

«Ο προπονητής είναι πιο σημαντικός από ότι εγώ. Είναι κατανοητό πως αν ο προπονητής δεν ήταν σύμφωνος, τότε δεν θα μαθαίναμε ποτέ αν θα μου γινόταν πρόταση» επεσήμανε ο Νταλγκλίς.

Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να ανακατευτεί στα πόδια του Βορειοιρλανδού τεχνικού. «Θα είμαστε σε στενή συνεργασία, αλλά ο Μπρένταν είναι υπεύθυνος για την ομάδα 100%. Είμαι εδώ για να βοηθήσω οποιονδήποτε» δήλωσε.

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για την θερμή υποδοχή των οπαδών στο πρόσωπο του, αλλά και την στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα. «Πρέπει να στηρίξουν τον Μπρένταν και την ομάδα. Όσο μεγαλύτερη στήριξη τους προσφέρουμε, τόσο πιο επιτυχημένοι θα γίνουν» κατέληξε.

 Pharmasept
Advanced Hair Clinics
Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 3-1
Θεωρείτε λογική την απόλυση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο της Γουότφορντ;

Ναι
Όχι


Δείτε τα αποτελέσματα