Θέλει να κρατήσει Λίνγκαρντ η Μπέρμιγχαμ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζέσε Λίνγκαρντ από την μέρα που πήγε στο «Σεντ Άντριους», ανάγκασαν τον τεχνικό της Μπέρμιγχαμ να ζητήσει την ανανέωση του δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Θέλει να κρατήσει Λίνγκαρντ η Μπέρμιγχαμ

Ο νεαρός επιθετικός δόθηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ για ένα μήνα και υπό τις οδηγίες του Λι Κλαρκ διαπρέπει, έχοντας κατάφερε να σκοράρει ήδη πέντε φορές. Όπως είναι λογικό, ο τεχνικός της ομάδας του «Σεντ Άντριους» θα ήθελε να κρατήσει τον Λίνγκαρντ και μετά τις 20 Οκτωβρίου όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

«Αρχικά τον πήραμε για έναν μήνα και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θα θελήσουν τότε να επανεκτιμήσουν την κατάσταση και να δουν πως πάνε τα πράγματα για τον Τζέσε εδώ. Ελπίζω να δουν ότι ο παίκτης απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην ομάδα μας», δήλωσε αρχικά ο Κλαρκ και πρόσθεσε:

«Στην Λέστερ που πήγε πέρυσι, δεν έπαιζε και έτσι απογοητεύτηκε. Φαντάζομαι ότι στην Γιουνάιτεντ δεν θέλουν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες θα δει ότι εδώ κάνουμε καλό στον Τζέσε και ότι χαίρεται να παίζει. Ειλικρινά, πιστεύω ότι αρχικά είχαν αμφιβολίες να μας τον δώσουν επειδή δεν τα πηγαίναμε καλά στο πρωτάθλημα. Υπήρχαν μάλιστα ομάδες, ψηλά στην βαθμολογία που τον ήθελαν αλλά ο Τζέσε επέλεξε εμάς. Αυτό έγινε γιατί ξέρει ότι δουλεύω πολύ με τα νέα παιδιά».