«Ο Ρέινα θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ»

Το δρόμο της επιστροφής για την Αγγλία και τη Λίβερπουλ θα πάρει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Νάπολι, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Πέπε Ρέινα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Ρικάρντο Μπιγκόν.



«Ο Ρέινα θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ»

Ο Ισπανός πορτιέρο μετακόμισε στη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, η οποία προέβη στην απόκτηση του Σιμόν Μινιολέ από τη Σάντερλαντ.

Παρά της δηλώσεις του Ρέινα, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος ότι η καριέρα του στους «κόκκινους» έλαβε τέλος και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Νάπολι, ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, φαίνεται να έχει άλλη άποψη.

«Να κρατήσουμε τον Ρέινα; Στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ», δήλωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο Ρικάρντο Μπιγκόν, συμπληρώνοντας: «Στη ζωή πρέπει να εξετάζεις συνεχώς τα πάντα. Μέχρι στιγμής ο Ρέινα είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό. Μέχρι στιγμής τον έχουμε πάρει ως δανεικό».