Ρόμπεν: «Δεν περίμενα να νικήσουμε τόσο εύκολα»

Στην ευκολία με την οποία ήρθε το 3-1 και κατ' επέκταση η επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου επί της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ», θέλησε να σταθεί στις δηλώσεις του ο άσος των πρωταθλητών Ευρώπης, Άριεν Ρόμπεν.



Ρόμπεν: «Δεν περίμενα να νικήσουμε τόσο εύκολα»

Ο Ολλανδός διεθνής παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε το παιχνίδι της Τετάρτης να είναι τόσο εύκολο για την ομάδα του, τονίζοντας παράλληλα πως η Μπάγερν είχε προετοιμαστεί για ένα δυσκολότερο τεστ, από αυτό που τελικά έδωσε στο Μάντσεστερ.

«Ήταν πολύ καλά, για περίπου 70 με 80 λεπτά παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Για να είμαστε τόσο καλοί απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα σημαίνει ότι δεν περιμέναμε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι, όσο ήταν στην πραγματικότητα. Σίγουρα είναι κάτι θετικό για την ομάδα μας, άλλα περίμενα κάτι περισσότερο από τη Σίτι», ήταν τα πρώτα, όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τη Σίτι, από τον Ρόμπεν.

«Δεν τους δώσαμε καθόλου χώρο, τους πιέσαμε και έκαναν πολλά διωξίματα στα οποία η μπάλα ερχόταν σε εμάς και είχαμε και πάλι την επίθεση. Κάποιες φορές μας έδωσαν λίγο χώρο, τον οποίο είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πολύ καλά», δήλωσε στη συνέχεια ο Ολλανδός.

Η νίκη κόντρα στους «πολίτες» ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στον όμιλό της για τη Μπάγερν, την ώρα που έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να μείνουμε στο έδαφος. Είναι μόνο η αρχή της σεζόν, αλλά είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνισή μας. Πρέπει να το απολαύσεις, όταν παίζεις τόσο καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε στο τέλος των δηλώσεών του ο άσος της Μπάγερν.