«Καθαρός» ο Τόρες

Η FA αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Φερνάντο Τόρες για το χτύπημα στο πρόσωπο του Γιαν Βερτόνχεν, στην ισοπαλία (1-1) της Τσέλσι με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».  Μονάχα από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νόριτς θα λείψει ο Ισπανός φορ, λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο λονδρέζικο ντέρμπι.



«Καθαρός» ο Τόρες

Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε», έπειτα από κόντρα που είχε με τον Βέλγο στόπερ των «σπιρουνιών» στο λονδρέζικο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, φάνηκε να προσπαθεί να… γδάρει τον αντίπαλό του στο πρόσωπο.

Βέβαια, στο 81ο λεπτό, ο Τόρες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη την οποία μάλλον… κέρδισε ο Βερτόνχεν με τον τρόπο που αντέδρασε έπειτα από εναέρια μονομαχία των δυο τους.

Ο διεθνής φορ της Τσέλσι, έδειχνε να κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία από τη μια αγωνιστική της αποβολής του στο ματς, αλλά τελικά την έβγαλε… καθαρή.

Όπως αναφέρει η FA στην επίσημη ανακοίνωσή της, ένας από τους βοηθούς του Μάικ Ντιν είδε τον διαπληκτισμό του Τόρες με τον Βερτόνχεν, χωρίς όμως να παρατηρήσει ακριβώς το χτύπημα του Τόρες. 

Η ομοσπονδία δεν θα παρέμβει στο συγκεκριμένο περιστατικό, παρά το γεγονός πως έχει πλέον το δικαίωμα να το κάνει.