«Ώρα για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Στην ανάγκη που υπάρχει για την Μάντσεστερ Σίτι να έχει μία καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σχέση με τις προηγούμενες δύο χρονιές, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μίκα Ρίτσαρντς.  



«Ώρα για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι ακόμα ψάχνει την διάκριση… Μετρώντας δύο σερί αποκλεισμούς στην φάση των ομίλων, η ανάγκη για μία πορεία καλύτερη που θα φέρει έστω την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι μεγάλη, όπως παραδέχθηκε και ο Μίκα Ρίτσαρντς.

«Τις περασμένες δύο σεζόν, χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες, είναι αλήθεια ότι πέσαμε σε πολύ δύσκολα γκρουπ. Και φέτος είναι δύσκολος αλλά όχι τόσο…», είπε αρχικά ο αμυντικός των «πολιτών» και πρόσθεσε:

«Ξεκινήσαμε με νίκη στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και τώρα παίζουμε εντός (σ.σ με την Μπάγερν) κάτι που μας κάνει να θέλουμε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Πήραμε το πρωτάθλημα πριν δύο χρόνια αλλά θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε σεζόν και η βελτίωση πρέπει να έρθει μέσα από το Τσάμπιονς Λιγκ».

Στη συνέχεια, ο Ρίτσαρντς μίλησε για τις προηγούμενες δύο σεζόν, λέγοντας: «Με το υλικό που είχαμε οι αποκλεισμοί των προηγούμενων δύο ετών, ήταν κάτι πολύ σκληρό για όλους. Τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα, νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι πολύ καλά».