«Ποια Μπάγερν; Η Άστον Βίλα...»

Την προσοχή όλων των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα και όχι σε εκείνον που ακολουθεί με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλησε να στρέψει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.



«Ποια Μπάγερν; Η Άστον Βίλα...»

Οι «πολίτες» μετά την επιβλητική νίκη επί της Γιουνάιτεντ, είναι λογικό να πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, στάθηκε στους κινδύνους που κρύβει το ματς καθώς είναι λίγο πριν από μία σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

«Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα σκέφτεται το ματς με την Μπάγερν. Όλοι μιλάμε για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Είναι καλή ομάδα, θα παίζει στην έδρα της και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αν θέλουμε να πάρουμε εκτός έδρας νίκη», είπε αρχικά ο Πελεγκρίνι στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Χάσαμε ένα εκτός έδρας ματς και ήρθαμε ισόπαλοι στο άλλο για διαφορετικούς λόγους. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να μιλάμε άλλο. Όμως κόντρα στην Άστον Βίλα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Είναι πολύ σημαντικό για μας να πλησιάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Όσο για την εμφάνιση του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πελεγκρίνι σχολίασε: «Αν κάνουμε ότι κάναμε σε εκείνο το παιχνίδι, θα νικήσουμε. Αλλά κάθε φορά έχουμε διαφορετικά ματς, με διαφορετικές συνθήκες και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα».