Περιμένει… αντίδραση ο Μόγιες

Η βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 4-1, αφύπνισε τους παίκτες της Γιουνάιτεντ όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες εν όψει του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ το Σάββατο.  



Περιμένει… αντίδραση ο Μόγιες

Και αν η πρώτη αντίδραση ήρθε στη νίκη επί της Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ της Αγγλίας, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα υπάρξει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

«Οι παίκτες μου έδειξαν ότι το 4-1 τους πείραξε. Θα δώσουμε ξανά στους οπαδούς μας έναν λόγο να πανηγυρίζουν. Με την Λίβερπουλ είχαμε 7-8 ευκαιρίες για γκολ και δείξαμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί…», είπε αρχικά ο Μόγιες

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του με τους Φαν Πέρσι και Κλέβερλι, είπε: «Ο Ρόμπιν θα επιστρέψει κάποια στιγμή. Προπονήθηκε και θα δούμε αν θα παίξει ή όχι. Όσο για τον Κλέβερλι, δεν είναι κάτι σοβαρό. Έβγαλε ένα κομμάτι της προπόνησης σήμερα και δεν θα αργήσει να επιστρέψει».

Τέλος, αναφορικά με τα… διδάγματα του μέχρι τώρα στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, σχολίασε: «Μαθαίνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και αυτό θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι ακόμα και ο προηγούμενος προπονητής (σ.σ Φέργκιουσον), μάθαινε πράγματα μέχρι την τελευταία στιγμή».

Διαβάστε επίσης: Μόγιες: «Ο Ζαχά πρέπει να περιμένει»