Νίκη, αυτή η άγνωστη

H Φούλαμ όχι μόνο κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Εβερτον και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο το Λιγκ Καπ, αλλά πέτυχε και την πρώτη της εντός έδρας νίκη από τον Απρίλιο.  



Νίκη, αυτή η άγνωστη

Έχοντας τον Γιώργο Καραγκούνη στην σύνθεση της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Φούλαμ κατάφερε να πετύχει κάτι άγνωστο τους τελευταίους μήνες στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Ήταν Πρωταπριλιά την τελευταία φορά που οι «κότατζερς» γεύτηκαν τη χαρά της νίκης στην έδρα τους, στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΚΠΡ.  Από τότε αγωνίστηκαν οκτώ  φορές στο «Κρέιβεν Κόταζ» σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποια νίκη. 

Μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν η Φούλαμ υποδέχθηκε την Τσέλσι, την Αρσεναλ, την Ρέντινγκ και τη Λίβερπουλ γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες 3-0, 1-0, 4-2 και 3-1 αντίστοιχα.

Στο ξεκίνημα της  φετινής σεζόν, η ομάδα του Μάρτιν Γιολ στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας  φιλοξένησε την Μπέτις (1-1) και την Πάρμα από την οποία ηττήθηκε 2-1. 

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί δυο φορές εντός έδρας και έχει καταγράψει μια ήττα (3-1 από την Αρσεναλ) και μια ισοπαλία (1-1 Γουεστ Μπρομ).

Η χθεσινή επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Εβερτον όχι μόνο έβαλε τέλος στο κακό εντός έδρας σερί της Φούλαμ, αλλά συνοδεύτηκε και με πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ.