Απών ο Φαν Πέρσι

Χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα υποδεχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Λίβερπουλ αύριο για το Λιγκ Καπ, καθώς ο Ολλανδός δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση. . 



Απών ο Φαν Πέρσι

Απών θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι απο το αυριανό παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς όπως τόνισε και ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είναι δύσκολη η συμμετοχή του τόσο στο αυριανό ματς όσο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο κόντρα στη Γουεστ Μπρομ.

«Δεν νομίζω πως θα παίξει (κόντρα στη Λίβερπουλ), αλλά πιστεύω πως έχει μια μικρή πιθανότητα να αγωνιστεί το Σάββατο» δήλωσε ο Μόγιες. 

Ο Ολλανδός δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και παρά το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να μείνει εκτός δράσης για πολύ καιρό, ο 30χρονος επιθετικός δεν μετείχε ούτε στην σημερινή προπόνηση και δεν αναμένεται να αγωνιστεί και στην αυριανή αναμέτρηση.  

Αντίθετα για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός ο Τσιτσαρίτο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αγωνιστούν επίσης οι : Εβανς, Νάνι και Καγκάβα.