Πέρεθ: «Έκανε πρόταση για Μπέιλ και η Γιουνάιτεντ»

Στην αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, πριν ο Ουαλός επιλέξει την Ρεάλ, προχώρησε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ!  



Πέρεθ: «Έκανε πρόταση για Μπέιλ και η Γιουνάιτεντ»

Στο... κόλπο για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται ότι είχε μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν φυσικά ο Ουαλός καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ!

Συγκεκριμένα, ο Πέρεθ δήλωσε: «Ο Μπέιλ δεν μας κόστισε ακριβά! Η Τότεναμ δεν ήθελε να τον πουλήσει, άλλωστε μάθαμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάνει πρόταση που απορρίφθηκε και μετά κάναμε και εμείς την δική μας. Εξάλλου η πολιτική της Ρεάλ είναι να αποκτά ό, τι καλύτερα υπάρχει στην αγορά. Και ο Μπέιλ ήταν αυτό ακριβώς. Επίσης, είχε πάντα όνειρο να παίξει σε μας».
 

Όσο για τον Εζίλ και την μετακίνησή του στην Άρσεναλ, είπε: «Κανείς δεν φεύγει από την Ρεάλ, αν δεν θέλει ο ίδιος να το κάνει. Ο πατέρας του έκανε τις επαφές με την Άρσεναλ και ο παίκτης πήγε εκεί…»