Νταλγκλίς : «Σημαντικότερο το Λιγκ Καπ»

Επιτυχημένο θεωρεί το δεύτερο πέρασμα του από τη Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς παρά το γεγονός ότι απολύθηκε και η ομάδα τερμάτισε στην όγδοη θέση.

Νταλγκλίς : «Σημαντικότερο το Λιγκ Καπ»

Σημαντικότερη χαρακτηρίζει την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από το να τερματίσει μια ομάδα στην πρώτη τετράδα εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κένι Νταλγκλίς.

Ο Σκωτσέζος θρύλος της Λίβερπουλ, με δηλώσεις του στη Daily Mirror αναφέρθηκε στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «κόκκινων»  χαρακτηρίζοντας την επιτυχημένη.

Στους 16 μήνες που έμεινε στο τιμόνι, η Λίβερπουλ κατέκτησε το Λιγκ Καπ και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου όπου ηττήθηκε από την Τσέλσι. 

«Αυτό που κατάφεραν τα παιδιά το 2012 ήταν φανταστικό. Το να κατακτήσουν το Λιγκ Καπ και να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία» τόνισε ο Νταλγκλίς και έσπευσε να απαντήσει σε αυτούς που αναφέρουν πως η ομάδα τερμάτισε όγδοη.

«Λόγω της πορείας μας στα Κύπελλα, είναι πιθανά ο λόγος που χάσαμε βαθμούς στο πρωτάθλημα» εξήγησε. 

Με το Λιγκ Καπ η Λίβερπουλ έβαλε τέλος σε μια περίοδο έξι ετών που έμεινε χωρίς τίτλο και ο Νταλγκλίς το θεωρεί σημαντικότερο από το να τερμάτιζε η ομάδα τέταρτη στο πρωτάθλημα.  «Τώρα θεωρείται επιτυχία να τερματίζεις στην πρώτη τετράδα και να πας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να ανταμείβεσαι περισσότερο έτσι αλλά ποιος θυμάται το παιχνίδι που έπαιξες για να φτάσεις εκεί; Το να κατακτάς το Λιγκ Καπ στο Γουέμπλει είναι μια μέρα που θα θυμάσαι» τόνισε.