Έτοιμοι Κονέ και Γκίμπσον

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρούνα Κονέ και Ντάρον Γκίμπσον για το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με τους δύο παίκτες να έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.



Έτοιμοι Κονέ και Γκίμπσον

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στο πόδι, στο φιλικό παιχνίδι της Έβερτον με αντίπαλο τη Ρεάλ Μπέτις, με αποτέλεσμα να χάσει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Κονέ ήταν απών από το τελευταίο παιχνίδι των «ζαχαρωτών» με αντίπαλο την Τσέλσι, λόγω ενός τραυματισμού στη φτέρνα.

Και οι δύο παίκτες ανάρρωσαν πλήρως και είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

«Για τον Αρούνα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Σαββάτου. Έχει ακόμα μία μελανιά, ωστόσο ελπίζουμε ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα είναι διαθέσιμος», δήλωσε σε πρώτο βαθμό ο Μαρτίνεθ.

«Χρειαζόμαστε και τον Ντάρον. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πάει πολύ καλά. Μπορώ να πω πως από ιατρικής πλευράς είναι σχεδόν έτοιμος», τόνισε στη συνέχεια ο Ισπανός κόουτς.