Αγωνία για Κουτίνιο στη Λίβερπουλ

Ο τραυματισμός του Φιλίπε Κουτίνιο στον ώμο στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Σουόνσι κάνει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να αγωνιούν, καθώς είναι ακόμη άγνωστο το διάστημα της απουσίας του.



Αγωνία για Κουτίνιο στη Λίβερπουλ

Ο Μπρένταν Ρότζερς είχε χαρακτηρίσει την στιγμή του τραυματισμού του Κουτίνιο και την αποχώρηση του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, καθοριστική για την εξέλιξη του ματς στο «Liberty».

Τώρα ο τεχνικός της Λίβερπουλ κινδυνεύει να στερηθεί για κάποιο διάστημα τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο από άτσαλη πτώση έπειτα από σύγκρουση με τον αρχηγό της Σουόνσι Ασλει Γουίλιαμς ο οποίος κινήθηκε με υψωμένο το πόδι προς το μέρος του.

Το διάστημα απουσίας του 21χρονου μέσου θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μόλις υποχωρήσει το οίδημα που έχει δημιουργηθεί.

Ο Κουτίνιο ήταν βασικός και στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος και η απουσία του είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Ρότζερς.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Λίβερπουλ είναι πιθανό να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Αγκερ για το ματς του Σαββάτου με την Σαουθάμπτον. Ο Δανός αμυντικός τραυματίστηκε στα πλευρά στην προσπάθεια του να αποφύγει να πέσει στο πόδι του ένα βαράκι την ώρα που ήταν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Σουόνσι.