Φάουλερ: «Έκανα χαζομάρες... »

Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να κάνει ορισμένα πράγματα διαφορετικά, θα το έκανε. Ο Ρόμπι Φάουλερ, σε μια… σπάνια εξομολόγηση, υποστήριξε πως έχει μετανιώσει για δύο συγκεκριμένες στιγμές της καριέρας του, δηλώνοντας ότι «υπήρξα μικρός και χαζός».  



Φάουλερ: «Έκανα χαζομάρες... »

Ο παλαίμαχος, πλέον, επιθετικός που πρόσφατα κρέμασε οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, πραγματοποιώντας την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο φιλικό προς τιμήν του Τζέραρντ, ξέρει πως… ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει.

Αν μπορούσε, θα έσβηνε δύο συγκεκριμένα περιστατικά της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τα οποία… τον κυνηγούν ακόμα και σήμερα.

«Έκανα χαζομάρες όταν ακόμα ήμουν νεαρός και αν μπορούσα να τις σβήσω, θα το έκανα. Το περιστατικό με τον Γκρέιαμ Λε Σο και ο πανηγυρισμός με το σνιφάρισμα, νομίζω με ακολουθούσαν συνέχεια… Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γκρέιαμ για ό,τι συνέβη μεταξύ μας και την έχει αποδεχθεί. Ήμουν μικρός και χαζός…Ό,τι έγινε, έγινε και πραγματικά αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, θα το έκανα» είπε αρχικά ο Ρόμπι Φάουλερ και συνέχισε:

«Όταν πανηγύρισα το γκολ κόντρα στην Έβερτον και… σνίφαρα τη γραμμή του άουτ, τότε ξέφυγα… Τότε είχε γίνει τεράστιο θέμα και τώρα καταλαβαίνω το γιατί. Εκείνη την περίοδο, όμως, διάβαζα και άκουγα πολλά γύρω απ’ το όνομά μου και θεώρησα πως με αυτό τον τρόπο έστελνα το δικό μου μήνυμα. Έδινα μια απάντηση. Έκανα χαζά πράγματα στην καριέρα μου, αλλά το θετικό είναι ότι απ’ όλα αυτά, έμαθα και είναι πολύ σημαντικό. Απλά θεωρώ ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος για τόση δημοσιότητα και προβολή στη Λίβερπουλ…».

Η... κόντρα του με τον Λε Σο:

Το… περίφημο σνιφάρισμα: