Το μίσος του Ετο για τον Μουρίνιο

Μόνο θετικά δεν ήταν τα συναισθήματα του Σάμουελ Ετό για τον Ζοσέ Μουρίνιο, πριν οι δυο τους συνεργαστούν τελικά στην Ιντερ.



Το μίσος του Ετο για τον Μουρίνιο

Διατεθειμένος να μην αγωνιστεί ποτέ υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού ήταν ο Καμερουνέζος επιθετικός, όμως η τύχη επέλεξε διαφορετικά.

Η κόντρα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα στον τότε επιθετικό των «μπλαουγκράνα» για τον Μουρίνιο. Μάλιστα ο Ετο δεν είχε διστάσει να δηλώσει ότι δεν θα αγωνιζόταν ποτέ σε ένα σύλλογο, στον οποίο προπονητής θα ήταν ο Πορτογάλος.  Παράλληλα διευκρίνισε πως η δήλωσε «ότι προτιμώ να πουλάω φυστίκια στο χωριό μου, παρά να παίξω σε μια ομάδα όπως η Τσέλσι» που έκανε παλιότερα, ήταν αιχμή για τον Μουρίνιο και όχι για τον αγγλικό σύλλογο.

Όμως σύντομα αναγκάστηκε να αλλάξει άποψη, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Ιντερ. «Ο Θεός ξέρει καλύτερα και ήθελε να μου δείξει πως έκανα λάθος. Σήμερα ο Ζοσέ είναι φίλος μου και είναι προπονητής μου ξανά» δήλωσε ο Καμερουνέζος στην «Sun» και συμπλήρωσε : «Ο Ζοσέ είναι ξεκάθαρος το οποίο είναι πολύ σημαντικό στο χώρο μας. Είναι ειλικρινής και ευθύς».